Data

Programma

Harry

Di  2 jan

10 min duurloop tempo -10 min iets sneller-4 min wedstrijdtempo-8 min duurloop tempo-4 min iets sneller en dan nog 4 min wedstrijdtempo. We blijven lopen en er is geen pauze.

Piet

Do 4 jan

Loopscholing en daarna eigen invulling door trainer.

Mirjam

Di  9 jan

8 min 70% aansluitend 4 min 80% en meteen erna 2 min 90% dan 5 min dribbel(wel elkaar ophalen)  en dan nog één serie.

Marloes

Do 11 jan

2 min 70%- 2 min 80% - 2 min 90% en dan dribbel van 3 min en daar gaan we weer.

Marjan

Di  16 jan

2 x 3 minuten-1x6 minuten-2x3 minuten-1x6 minuten-2x3 minuten terug lopen naar pion (wandelen)

Harry

Do 18 jan

Minutenloop 5 x 6 minuten tempo is rustig en op fluitsignaal iets versnellen. Pauze is 3 minuten

Piet

Di  23 jan

Climaxloop;15 min-10 min-5 min. Tempo is rustig-matig-pittig Pauze is 3 minuten

Mirjam

Do 25 jan

4 minuten 70 %-2 minuten 80%-1 minuut 90%. Terug lopen tot aan pion.

Marloes

Di  30 jan

Piramide 1min-2 min-3 min-2 min-1 min Pauze is 2 min en na één serie dribbel van 5 min Lopen op 80 á 90 % Niet harder

Marjan

Do 1 febr

Loopscholing en daarna wie het weet mag het zeggen. Jij mag het tempo en tijd bepalen. (niet langer dan 4 min).

Harry

Di  6 febr

Fartlek training. 4 tempo`s met fluit aangeven 1 wandelen/2 duurloop/3 matig/stevig. Mag ook hindernissen in worden opgenomen (bootcamp idee)

Piet

Do 8 febr

3 minuten 70 %-2 minuten 80%-1 minuut 90%. Terug lopen tot aan pion. Dan dribbel van 4 minuten en daar gaan we weer.

Mirjam

Di  13 febr

Dobbelstenen loop

Marloes

Do 15 febr

3 x 7minuten 10 km tempo en 5 minuten herstel er tussen.

Marjan

Di  20 febr

10 min rondjes lopen en alleen de bocht aan de noordzijde versnellen. Elkaar ophalen en dan weer 10 min en dan beide bochten versnellen. Weer elkaar ophalen en dan weer 10 min en dan bocht en recht stuk versnellen. We krijgen het echt niet koud vanavond.

Harry

Do 22 febr

6 x 3 minuten met 3 minuten dribbel er tussen.

Piet

Di  27 febr

2 series van 4 x 3 minuten op 90% met 2 minuten herstel. Na één serie 5 min dribbel.

Mirjam

Do 29 febr

Loopscholing en daarna eigen invulling trainer.

Marloes

Di 5 maart

3000 meter op tijd (trainer neemt tijd op). Weet jij je tijd nog van de vorige keer??? Ruim de tijd nemen om in te lopen.

Marjan

Do 7 maart

5-4 ½ -4- 3 ½ -3- 2 ½ -2- 1 ½ -1- ½  minuut en de pauze is 2 minuten.

Harry

Di  12 maart

1 x 7 min-1 x 6 min-1 x 5 min-1 x 4 min-1 x 3 min-1 x 2 min- 1 x 1 min op 90 % Helft van gelopen tijd is rust.

Piet

Do 14 maart

Wie het weet mag het zeggen. Iedere loper mag zeggen hoe lang we gaan lopen. Max tijd is 5 minuten. Herstel is de gelopen tijd.

Mirjam

Di  19 maart

3 x 12 minuten op 5 kilometer tempo Dit als voorbereiding op de coopertest. De pauze tussen serie is 6 minuten (op tijd beginnen)

Marloes

Do 21 maart

7 minuten duurloop tempo-5 min iets sneller- 3 min wedstrijdtempo-1 min voluit. Blijven lopen en na serie 5 min dribbel en daar gaan we nog een keer.

Marjan

Di 26 maart

3 x 3 minuten met 3 minuten dribbel er tussen. Dan verzamelen en weer 3 x 3 minuten met 2 minuten dribbel er tussen.

Harry

Do 28 maart

3 keer: 6 min duurlooptempo-4 min iets sneller-3 min wedstrijdtempo. Pauze = 2 min wandel (elkaar ophalen) op tijd beginnen.