Nieuwsbrief

 

 

 

 

 

Tekstvak: Nieuwsbrief augustus ’23 I
De jeugdploeg na de laatste training; staand vanaf rechts de trainers: Tim Klijn, Stef Blom en Jord Schouten. Foto Piet van Schagen

 

Laatste jeugdtraining; afscheid van trainers Tim, Stef en Jord

Met een extra lange training – waarin voor de punten diverse atletiekonderdelen werden afgewerkt - hebben de jeugdtrainers Tim Klijn, Stef Blom en Jord Schouten de laatste donderdag juli afscheid genomen. Met hun vertrek komt er jammer genoeg (in elk geval voor nu) een einde aan de jeugdtak van de club. Aanwas is er momenteel niet; ook een nieuwe jeugdtrainer blijkt moeilijk te vinden. Hopelijk zal dit in de (nabije) toekomst toch veranderen.

Tim, Stef en Jord hebben de afgelopen seizoenen met veel enthousiasme de trainingen verzorgd. Ze zijn uitgeluid met een presentje. Voor de jongelui op de training was er ijsje; wellicht zien we enkelen van hen terug bij de seniorentrainingen.

 

Rabo-clubactie

TAV’80 doet ook dit jaar weer mee aan de RaboClubSupport. Van 4 tot en met 26 september kan (via sociale media) worden gestemd op je favoriete sportvereniging. Elke stem voor TAV’80 betekent dat de clubkas rinkelt. Een mooie manier dus om niet alleen de club te promoten, maar tegelijkertijd en mooi extraatje voor de vereniging binnen te halen. Houd de sociale media in de gaten dus medio september en stem! Op TAV’80, maar da’s logisch…

 

Kermiscross met combi-klassement

Zaterdag 9 september is het weer zover: de Kermiscross van TAV’80 in Zijdewind. Met een 4 en 8 km over een uitdagend en selectief parcours. En met de mogelijkheid mee te doen voor het combi-klassement (op zaterdag9 september lopen, op zondag 10 september de ATB-wedstrijd. De starts van de loop zijn om 14.00 en 15.00 uur (jeugd) in de kermistent aan de Zandweg.

Het wedstrijdcomité kan nog enkele vrijwilligers gebruiken voor taken vóór, tijdens of direct na de wedstrijd. Heb je nog geen vrijwilligersklus op je genomen dit seizoen, meld je dan aan via tav80trimloop@outlook.com.

 

Nieuw trainingsschema; Schoorl-training

Momenteel – terwijl deze nieuwsbrief wordt gemaakt - wordt ook hard gewerkt aan het nieuwe trainingsschema voor de periode tot en met het eind van het jaar. De (baan)trainingen op de dinsdag- en donderdagavond gaan eind augustus weer van start, nog vóór het einde van de schoolvakanties dus deze keer. Noteer alvast: op dinsdag 29 augustus is de laatste Schoorl-training van dit jaarWe starten om 19.45 uur bij het parkeerterrein. Koffie (met wat lekkers) na afloop, aan de voet van het klimduin. Wel zelf de knip meenemen!