Loopclinics

Maak kennis met de trimsport.

 

Lopen is gezond en geeft voldoening maar dan wel op een gezonde en verantwoorde manier. Wanneer loop je goed en ontspannen en hoe moet je jezelf voorbereiden?

Iedereen kent wel de pogingen om te beginnen met trimmen en dan te constateren dat het erg tegen valt om vol te houden en er van te genieten. Door verantwoord te beginnen met lopen onder deskundige leiding zul je merken dat het ook leuk en gezellig kan zijn.

Je krijgt niet alleen meer conditie maar je raakt ook overtollige kilo’s kwijt.


Trim en Atletiekvereniging ‘t Veld ( TAV80) organiseert  trim-clinics om de startende trimmers over de drempel te helpen.

In een 5 tal avonden kunnen de beginnende trimmers kennis maken met de loopsport. Gezellig en sportief  ga je samen met de mede-beginners een goede basis krijgen voor een verantwoorde start.

Je traint onder leiding van ervaren TAV trainers de verschillende aspecten van de loopsport, van verantwoorde warming up tot en met praktijk training en advies met betrekking tot kleding en schoeisel. TAV80 beschikt over een mooie natuurlijke schelpenbaan waar je blessurevrij op kunt trainen in de gezonde buitenlucht.

 

voor 2022 start de eerste trimclinic  op 10 maart

 

Je kunt je opgeven via een mailtje naar: tav.80@hotmail.com  

Een looptraing bij TAV'80 bestaat natuurlijk niet uitsluitend uit 'een rondje lopen'. Net als bij de clinic worden vooraf alle spieren losgemaakt en opgewarmd. Pas daarna wordt gelopen.
Dit kan bestaan uit ronden met tempowisselingen, korte sprinten, loopscholing etc.
 
De clinic geeft u een voorproefje van een echte training.
 
Klik  hier voor meer foto's.